Equi Horse Runner

Equi Horserunner är den nya fina hästtransporten som du får köra på ditt B-körkort. Alla våra modeller bygger på den populära Renault Master och alla nya bilar är 2019 års modell.
Som standard är det en 2,3 liters euro 6, med 170 hk och 105 liters tank, backkamera
Gps, Bluetooth, kamera och display för övervakning i hästdelen och temperaturkoll. El-uttag för 230v så att du kan driva utrustningen i bilen när du står still, likt en campingbuss och då den 5-sitsiga modellen även har ett sovloft så blir det en perfekt campingbuss när ni är ute och reser, med eller utan hästar. Och för er som vill dra ett släp bakom så är det även standard med dragkrok.

Hästdelen i våra bussar är såklart av högsta kvalitet och är byggda med Aluminium Sandwich och det är samma material som används i Sveriges ambulanser, dessutom byggs dem i samma fabrik, så det är högsta kvalitet. Alla är utrustade med öppningsbara takluckor, ventilationsfläkt, vadderade väggar och mellanvägg, en mellanvägg som man självklart kan flytta om man vill ha ett stort utrymme istället för två lika stora utrymmen. Dessutom är det led-lampor i skåpet och en arbetslampa som lyser mot rampen om man vill det. Plats för hö finns och krubbor på var sin sida följer med.

Vi skräddarsyr din buss om du inte tycker att standard är nog och då kan du välja mellan 130 och 170 hästars motor, 3 eller 5-sitsig modell. Du kan välja till Skinnklädsel, Webasto motorvärmare som du med enkelhet styr med en app i mobilen, för traventusiasterna så finns det sulkyfästen bak på bussen och vill du ha en speciell färg eller kanske din egen logga så fixar vi det. Vi har över 30 års erfarenhet av att handla med både nya och begagnade fordon och samarbetar med de bästa finansieringsbolagen, både gällande leasing och avbetalning så alla förutsättningar finns för att vi ska göra dig som kund mer än nöjd. Kontakta oss för en pratstund, demonstration och en provtur.

Leveranstid c:a 10-12 veckor. Levereras med två års fabriksgaranti (gäller inom hela Europa). Finns även i lager för omgående leverans beroende på bestyckning.

Kontakta oss för en detaljerad offert!
Don’t dream it – Drive it!

SE VÅRA MODELLER HÄR

Kontakta oss för en offert