Med över 30 års erfarenhet av att handla med nya och begagnade fordon så har vi samarbetar med de bästa finansieringsbolagen, både gällande leasing och avbetalning så alla förutsättningar finns för att vi ska göra dig som kund mer än nöjd.
Tveka inte att kontakta oss för ett upplägg som kommer att passa just dig!

Köpa ny eller begagnad bil från oss

Equi Horserunner och övriga bilar i sortimentet/utbudet kan köpas både som nya och begagnade.
Köpesavtal upprättas mellan köpare och BK Bilforum AB som äger rätten att både köpa och sälja Equi Horserunners modeller. Köper man en bil av bilhandlare (ej privatperson) så finns generellt ingen ångervecka. Det finns inget formkrav för bilköp vilket innebär att ett muntligt avtal om köp är giltigt och binder parterna, däremot så är rekommendationen att säljare och köpare upprättar ett skriftligt avtal.

Konsumentköplagen gäller även vid köp av begagnat fordon och den går ej att avtalas bort, vare sig av köpare eller säljare. allt praktiskt finns att läsa här.

Våra Finasiella Partners

Vi samarbetar med de flesta och största finansbolagen, men de vi i första hand använder oss utav är Nordea Finans och Wasa Kredit.
Med våran långa historik så har vi blivit en pålitlig partner för dessa och kan alltid erbjuda de bästa villkoren, kontakta oss för ett upplägg som passa just dig, det kostar ingenting.

Kampanj fram till jul

Ett unikt erbjudande!

Från och med 2019-09-19 och hela året ut, så har vi på Equicar.se en drive ihop med Nordea som gör att alla som beställer en Fabriksny Equi HorseRunner och finansierar den via Nordea, så bjuder vi på 4 st Vinterhjul (däck + fälg). Värde ca 15.000 :- inkl. moms.
Kontakta oss för närmare information